неділю, 2 жовтня 2016 р.

Заробляй на перепродуванні одягу і речей

Одним із способів підробітку в інтернеті є можливість купувати дешевше і перепродувати дорожче окремі речі та предмети.
Заробити можна, перепродуючи речі та предмети як нові, так і ті, що були у вжитку.
І. Нові можна купувати, наприклад, за низькими акційними цінами в Китаї. Це може бути сайт aliexpress, на якому окремі товари коштують в 2-3 рази дешевше, аніж в Україні, акційні ж – в 5-10 разів. Крім того, ви маєте змогу заощадити 10 % витраченої суми через кешбек. Як це зробити, читайте за цим посиланням.
Можна купувати акційні товари в Україні. Часто в різних інтернет-магазинах проходять різноманітні акції, серед яких найбільш вигідними є: один товар у подарунок при купівлі іншого, або 1+1=3 тощо. Інколи ціни на окремі товари опускаються до 80-90 %. Купивши його дешево, можна перепродати пізніше дорожче, але дешевше за ринкову ціну. Гарним майданчиком для цього, на нашу думку, є OLX (але не треба обмежуватися лише ним: існують й інші сервіси, не треба забувати й про місцеві дошки оголошень).
ІІ. Торгівля секонд-хендом. У багатьох містах можна на вагу дешево купити одяг та речі. У перші два дні після завезення нової партії товару можна купити дуже якісні, майже не вживані речі й одяг, які можна потім перепродати в інтернеті вже дорожче й у роздріб.

Отже, заробити в інтернеті можна на різницях у ціні товару.

Немає коментарів:

Дописати коментар