середу, 4 березня 2015 р.

Реферальна система

Реферальна система
У багатьох проектах для заробітку в Інтернеті є так звана реферальна система. ЇЇ суть полягає в тому, що є користувач РЕФЕРЕР, який по своєму реферальному посиланню запрошує на проект нових користувачів, які стають його РЕФЕРАЛАМИ, і від їх роботи отримує певний прибуток.
У багатьох проектах можна купити собі рефералів в інших користувачів або у системи (якщо користувач реєструвався на сайті не за спеціальним посиланням).
На окремих сайтах вільні реферали можуть самостійно заходити собі реферера.

Давайте розберемося, навіщо потрібні реферали, а також яка користь від реферера самим рефералам.

Звісно, найбільшу користь від реферальної системи отримує реферер, оскільки йому надходить прибуток від реферала у вигляді певного відсотка заробітку реферала (переважно 10 %). Крім того, якщо реферал у своєму розпорядженні має ще інших рефералів (є для них реферером), то від них вам теж йде відсоток, проте менший. При цьому кошти від рефералів не відраховуються для реферера, а заздалегідь оплачуються рекламодавцем.  
Наведемо приклад. У вас, наприклад, 100 рефералів першого рівня (безпосередньо належать вам), 200 рефералів другого рівня (це реферали вашого реферала), при цьому відсоток прибутку від роботи рефералів І рівня складає 10 %, ІІ рівня – 5 %, то виконавши хоча б 1 дію – перегляд найдешевшої реклами, вони вам уже принесуть дохід, який дорівнюватиме 20 прибуткам, які б ви отримали самостійно виконувавши таку дію. Не погано, правда? І ви нічого не робите при цьому.
А тепер уявіть прибуток, якщо у вас 5 рівнів рефералів, як, наприклад, в проекті wmmail, і відрахування складають: 10% (І рівень) - 5% (ІІ рівень) - 2% (ІІІ рівень) - 1% (ІV рівень) - 1% (V рівень).
Звісно, не всі працюють однаково. Чимало користувачів через певний проміжок часу з тих чи інших причин покидають проект. Тому прибуток в різні періоди буде коливатися, але він буде йти.

Навіщо рефералу реферер? Оскільки на багатьох сайтах можна реєструватися у системі і бути незалежним користувачем.
По-перше, нерідко на проектах є автоматичні бонуси: якщо є реферер, і у вас велика активність, то частина прибутку, який нараховується рефереру, повертається вам.
 По-друге, самі реферери (хоча це і не обов’язково) можуть самостійно встановлювати бонуси своїм рефералам. Наприклад, виконавши певну кількість завдань або переглянувши певну кількість сайті (реклами), від реферера автоматично нараховується інколи навіть до 80 % того, що ви принесли йому в дохід. При цьому дохід у нього теж є. Але відсоток буває різним і не всі реферери встановлюють бонуси. На окремих проектах навіть немає можливості встановлення бонусів, але зараз таке буває не так часто.


Отже, якщо є бажання заробити кошти разом зі мною і отримати гарні відрахування від реферера, запрошую зареєструватися за цими банерами в таких проектах для заробітку коштів в мережі Інтернет:

1 коментар: