четвер, 5 березня 2015 р.

Заробіток на коментарях – реально?

Заробіток на коментарях – реально?
Активні користувачі мережі Інтернет час від часу здійснюють коментарі певної інформації на блогах, форумах, сайтах, у соціальних мережах, інших електронних ресурсах. Проте не всі знають, що за коментування інформації та створення нових тем на форумах можна отримувати кошти.  
Окремі власники інтернет-ресурсів мають прибуток від того, що їхні сайти, форуми, блоги часто відвідують користувачі, мають до них зацікавлення. А для того, щоб створити такий проект, треба чимало зусиль і ресурсів. На початкових етапах розвитку інтернет-сторінки це часто вимагає і залучення великої аудиторії, яка б могла створити і наповнити контент. Із цією метою власники електронних ресурсів на спеціальних сайтах наймають користувачів, які б зайнялися цією справою.
Оплата за коментарі буває різною: від 1 цента за речення і до кількох десятків центів за невеликий змістовний коментар з кількох речень.
Особисто я надаю перевагу коментарям в 200-300 символів за ціну в 10 центів. Хоча і від інших не відмовляюсь.
Робота не дуже складна. Проте інколи для коментування треба прочитати всю статтю чи повідомлення, думку про яку (які) треба висловити.
Бажаєш спробувати?
Реєструйся за посиланнями і шукай розділи:
-         Задания –  Постинг&статьи;
-         Оплачиваемые задания – Комментарий;


-         Выполнение заданий – Постинг в форумы/блоги;
-         Выполнение заданий – Постинг в форумы, блоги.


Немає коментарів:

Дописати коментар