вівторок, 3 березня 2015 р.

Контекстна реклама

Контекстна реклама

Одним із найпростіших способів заробітку в мережі Інтернет є заробіток на контекстній рекламі (рекламі, яка за тематикою близька до змісту сторінки, на якій її розміщено).
Звісно, для цього бажано мати спеціальний сайт, блог, форум тощо з однорідною, цікавою для користувачів тематикою. При цьому статті, повідомлення на них повинні мати високу унікальність, тобто бути оригінальними, що є продуктом творчості та кропіткої праці.  
Можна заробляти і будучи партнером спеціальної програми. За такої умови ви залучаєте до системи контекстної реклами інших користувачів, які розміщують рекламу у себе на сторінках, і отримуєте певний відсоток від їхнього прибутку.  Зрештою, бажано мати власний сайт.
Кожен рекламний брокер має свої вимоги до якості сайтів: відповідна кількість унікальних користувачів за добу, безкоштовний або платний веб-хостинг (безкоштовне або платне розміщення на сервері) для сайту (блогу, форуму) тощо.
Такі великі рекламні брокери, як, наприклад, begun, google adsense, Яндекс.Директ тощо мають підвищені вимоги до сайтів: обов’язково платний веб-хостинг, не менше 500 унікальних відвідувачів за добу тощо.
Окремі програми мають обмеження щодо ведення мови сайтів, наприклад, виключно російська або англійська і т.п.
Тому для початківців найбільш привабливими можуть бути рекламні брокери Так ру і People Group, що фактично не мають обмежень: веб-хостинг будь-якого типу та більше 1 відвідувача за добу.
Найцікавішим з них є, звісно, People Group, оскільки він оплачує в доларах. Мінімальна сума для виведення – 1 $. Гроші нараховуються як за натискання корчувачами на рекламу,  так і за показ банерів – чим більше відвідувачів за добу, тим більший дохід.
Якщо вас зацікавила інформація, можете зареєструватися за моєю партнерською програмою в цих рекламних брокерах.



Немає коментарів:

Дописати коментар