пʼятницю, 26 лютого 2016 р.

Повертай кошти через кешбек на aliexpress

Нині все більшої популярності набирають покупки через Інтернет. Це зумовлене низкою причин, зокрема: можливість доступу до магазинів 24 години на добу; великий вибір товарів та послуг; конкуренція на цьому ринку призводить до здешевлення товарів; можливість замовити товари за кордоном (у країні-виробнику, без посередників) тощо. Привабливим стає замовлення в інших країнах і через можливість безкоштовної доставки. Щоправда недоліком є те, що товари із-за кордону можуть доставлятися від кількох тижнів до 2 місяців.
Незважаючи на всі ці та інші переваги інтернет-шопінгу, не всі знають, що, крім цього, можна й повернути частину коштів, витрачених на покупки.
Розглянемо кешбек (повернення частини коштів, витрачених на придбання, оплату товарів або послуг) на прикладі популярного китайського магазину aliexpress.
Для того, щоб повертати 10 % від вашого замовлення, потрібно виконати наступні кроки.
1. Бути зареєстрованим на aliexpress.
а) необхідно перейти на сайт;
б) встановити розширення для браузера, з якого ви входите на сайт аліекспресс (зверху браузера повинен з’явитися значок з літерою А, як показано на малюнку. Важливо встановлювати з браузера, де не встановлено плагіни, що блокують рекламу. Якщо не встановлюється це розширення, спробуйте інший браузер);


в) зареєструватися.


3. Із браузера, на якому встановлено розширення, зробити покупку на сайті aliexpress.com.

Зайшовши через певний час (приблизно через 15-20 хв) в партнерський кабінет (це легко можна здійснити через значок бонусу, який знаходиться у верхній панелі браузера), у розділі «Список покупок» можете побачити можливу суму повернення в тому разі, якщо ваш товар буде доставлено і ви його оплатите. 


Крім того, після встановлення розширення на сайт аліекспресс з’явиться додаткове вікно з інформацією про продавця, його активність та надійність, що допоможе краще зорієнтуватися у виборі товарів.

Кошти буде зараховано після прибуття й оплати товарів.
Виплати можна здійснювати на телефон, банківську картку, QIWI. WebMoney, ЯндексДеньги.


Де ж заробити кошти, щоб зробити багато замовлень? Реєструйся у проектах, указаних в цьому блозі, заробляй кошти і замовляй купу товарів. 

3 коментарі: