понеділок, 9 березня 2015 р.

Безкоштовне в мережі Інтернет

Безкоштовне в мережі Інтернет
У народі кажуть, що безкоштовне буває лише у мишоловці. Ця народна мудрість полягає в тому,  що все має свою ціну, за все доводиться платити.
Не варто вірити, що вам хтось безкоштовно або за зовсім символічну плату дасть (продасть) якийсь новісінький спосіб як розбагатіти: програма для автоматичної торгівлі з надприбутками, спосіб обіграти інтернет-казино, інвестиції в програмне забезпечення, різні ферми з вирощування чогось із майбутнім виведенням коштів і т.д. і т.п. Хтось із цього матиме дуже великий зиск, але нарядчи ви.
Але дійсно є безкоштовне, тобто те, задля отримання чого вам доведеться витратити трохи часу.
По-перше, частина великих компаній у якості реклами своїх продуктів може безкоштовно надіслати вам зразок якогось недорогого, але, можливо, потрібного вам товару. Наприклад, особисто я замовляв і отримував невеликі флакони туалетної води, браслети, іграшки, брелки, календарі, флешки, перші випуски журналів, дистанційні курси, диски з програмним забезпеченням. Звісно, всі вони були з логотипами тієї фірми, яка надсилала товар. Тобто таким чином відбувається рекламування товарів. Зворотний бік медалі, хоча і не суттєвий, полягає в тому, що певний час окремі з фірм надсилають брошури із закликом щось у них придбати.
По-друге, підписавшись на новини якогось порталу, інтернет-магазину, ви можете автоматично брати участь у  розігруванні призів. Правда, за кілька років особисто я так нічого і не виграв. Але підписка теж багато часу не відібрала.  
По-третє, що нас цікавитиме зараз, це збирання грошових бонусів на сайтах.
Давайте розберемося – як це і навіщо:
-         коли ви вводите номер свого інтернет-гаманця (переважно платіжної системи webmoney), то невелика сума (наприклад, один цент) нараховується туди автоматично після натискання клавіші  отримати (получить, to get). При цьому зміниться сторінка закладки – ви опинитеся на рекламованому сайті, що нарахував вам бонус. Фактично – це реклама, тобто ви отримуєте кошти за перегляд реклами. Великий перелік сайтів з такими бонусами ви можете отримати, зареєструвавшись за цим посиланням і перейшовши в розділ «БОНУСЫ»;
-     безкоштовно роздають центи і внутрішню валюту сайту (кредити і монети) на сайті wmmail. Їх можна отримати у розділі «Общение» –пункт «Беседка». Для цього достатньо мати рейтинг не нижче 3 (він нараховується автоматично за активність і набирається недовго), і в темах, які мають позначки [халява] [не более 1 сообщения] залишити невеликий коментар (більше 6-7 символів). Переважно такі «роздачі» відбуваються з нагоди якогось свята. Крім того, під час обговорення інших тем у разі гарної відповіді або за створення цікавої теми вас теж можуть віддячити таким невеликим подарунком (центом, монетою, кредитом) інші користувачі.

Сподіваюсь, комусь ця інформація стала у нагоді. 

Немає коментарів:

Дописати коментар