пʼятниця, 6 березня 2015 р.

Підробіток на голосуваннях

Підробіток на голосуваннях
Додатковий заробіток на голосуванні сьогодні є дуже привабливим, оскільки не вимагає великих зусиль.
Майже щодня десятки сайтів проводять конкурси. Учасники, які в них беруть участь, час від часу звертаються за допомогою в голосуванні не лише до друзів, знайомих, родичів, а й до спеціальних сервісів, сайтів, які можуть за короткий проміжок часу через грошову винагороду залучити до голосування велику аудиторію.
Звісно, ми свідомі того, що втрачається принцип прозорості, чесності голосування тощо, що частина сайтів за порушення правил – свідоме збільшення голосів через їх покупку – може дискваліфікувати учасників (і вони про це знають). Проте, як показує досвід, чесні голосування в мережі Інтернет проходять нечасто через неможливість проконтролювати процес.

Що треба зробити для голосування?
-         окремі сайти, що проводять опитування, не вимагають ідентифікації користувачів, тому для голосування потрібно знайти пункт, за який треба віддати голос, і підтвердити вибір (інколи перед цим треба ввести капчу – пройти невеликий тест для перевірки – це комп’ютер  чи людина);
-         чимало сайтів приймають голоси від ідентифікованих користувачів. Перед цим необхідно зареєструватися на сайті, на якому необхідно взяти участь у голосуванні. Реєстрація буває різна: через вказівки електронної пошти, через входження через облікові записи в соціальних мережах (Facebook, Одноклассники, Вконтакте, Мой Мир, Twitter та ін.), через підтвердження по СМС.
Тому тим, хто хоче займатися таким видом підробітку, бажано зареєструвати собі кілька «фейкових» (тобто не справжніх) електронних адрес, сторінок в різних соціальних мережах. Бо нерідко голосування можна робити безліч разів, але з різних акаунтів або профілей (різних реєстрацій).

Скільки коштує голосування?
Одне голосування залежно від сайту, терміновості виконання, складності реєстрації на сайті тощо коливається від 20 копійок до кількох російських рублів, або від 1 цента до кількох доларів США.
Звісно, більшість завдань мають мінімальну ціну. Тому на цьому виді підробітку великих коштів не заробиш, проте, з огляду на легкість і швидкість виконання, цей вид підробітку стає популярним.

Де можна зареєструватися, щоб мати можливість голосувати за грошову винагороду?

На цих сайтах  (шукайте розділ завдання, а в них  голосування)

Немає коментарів:

Дописати коментар