пʼятниця, 20 березня 2015 р.

На чому можна підзаробити студентові? Один із варіантів

На чому можна підзаробити студентові? Один із варіантів
Кожен студент опрацьовує величезну кількість літератури. Часто змушений готувати до пар реферати, повідомлення. При цьому в окремих університетах вимагають, щоб цей вид діяльності був дійсно інтелектуальним, а не звичайним копіюванням якось джерела, максимум – компіляцією кількох джерел. Годі й говорити про курсові, дипломні та магістерські дослідження.
Таку інформацію можна використати з користю для себе: не лише отримати позитивну оцінку за пару, семестр тощо, а й грошову винагороду.
Це можна зробити кількома шляхами. При цьому важливо це робити вже після захисту роботи. Найпростіші з них:
1)    продати роботу в інший ВНЗ (але треба знайти самостійно покупців);

2)    продати роботу в Інтернеті на спеціальних сайтах. Це можна зробити, наприклад, на біржах статей на advego, на сайтах wmmail та wmzona:
Advego.ru - система покупки и продажи контента для сайтов, форумов и блогов WMmail.ru - сервис почтовых рассылок Заработок в Интернете

3)    створити свій сайт або блог, на яких розмістити свої роботи та блоки з рекламою від якогось брокера реклами. Ви будете отримувати кошти за перегляд вашої сторінки іншими користувачами, а також за те, якщо хтось із них буде натискати на рекламу.
Непоганим рекламним брокером є people-group.

Интернет реклама
Гарних заробітків. 

Немає коментарів:

Дописати коментар