четвер, 5 березня 2015 р.

Що таке копірайт та рерайт?

Що таке копірайт та рерайт?
Кожен, хто займається написанням статей для сайтів, повинен знати сутність понять копірайт і рерайт.
Копірайт – це написання унікальних текстів. Під унікальністю тексту  при розгляді поняття «копірайт» розуміють виклад нової інформації, яка відсутня в інших джерелах. Це, наприклад, може бути особистий досвід автора з тієї чи іншої проблеми, реклама нового продукту, його огляд тощо.
Через свою унікальність копірайт переважно цінується (і оцінюється в грошовому еквіваленті) більше, ніж рерайт. Але він вимагає більше зусиль.
Рерайт – це переписування текстів «своїми словами», тобто перефразовуючи їх. При цьому вимоги ті ж, що й до текстів копірайту: грамотність написання, доступність для читача, лаконічність у викладі інформації.
З метою написання якісної статті бажано ознайомитися з різними джерелами, вибрати стрижневу інформацію, пропустити «через себе», тому це теж кропітка робота.
Загалом на користувачів, які зарекомендували себе в якості авторів статей (при копірайті й рерайті), може існувати попит. Автор з гарною репутацією швидше знаходить клієнтів-замовників або у нього швидше купують статті на біржі, аніж у пересічних користувачів.  А для цього треба багато писати і вдосконалюватися.
По суті, кожен здатен, якщо захоче і докладе зусиль, писати статті.

Хочете спробувати? Реєструйтесь!





Немає коментарів:

Дописати коментар