четвер, 5 березня 2015 р.

Заробіток на статтях

Заробіток на статтях

Якщо ви знаєте правила орфографії, пунктуації, лексичні норми, тобто є грамотною людиною, а також умієте складати тексти, перефразовувати написане, то можете спробувати себе в царині написання статей, адже вебмайстрам та людям, котрі наповнюють сайти інформацією, послуги копірайтера або рерайтера  конче необхідні (що таке копірайт та рерайт можете прочитати у наступній темі).
У будь-якому випадку ціняться статті, що є унікальними, тобто за своєю структурою викладу матеріалу відрізняються від інших продуктів творчості з цією тематикою, або ж у змісті статті викладено нову інформацію, яка поки ніде не звучала.  
На сьогодні середня ціна за 1000 символів коливається від 1 до 10 $, при цьому більшість статей мають обсяг у 1500-2500 символів.
Тематика статей може бути різноманітною. Звісно, писати краще і легше про те, в чому ви орієнтуєтеся. Але найбільше цінуються статті з вузького профілю, оскільки вимагають певної фахової обізнаності в певному питанні. Однак це не означає, що треба бути науковцем  і робити багатогодинні дослідження, як, наприклад, під час написання курсової чи дипломної роботи в коледжі, університеті. Навпаки, мова повинна бути доступною для широкого загалу.
Писати статті можна:
-         на замовлення (вам дають певні параметри статі: тема, ключові слова, приблизний обсяг статті, час виконання, приблизна ціна);
-         самостійно (ви самостійно визначаєте тему, обсяг, ціну).
У цих двох типах є як переваги, так і недоліки. Під час написання статті на замовлення ви обмежені вимогами замовника, але дуже висока вірогідність швидкої оплати роботи. Якщо ви продаєте свою статтю на біржі, то невідомо коли її викуплять, але при цьому повністю вільні у виборі теми, змісту, ціни і т.д.
Зацікавило?
Реєструйся і заробляй на таких сайтах:

- розділ «Статьи» тут:




- або сайт:

Немає коментарів:

Дописати коментар