вівторок, 3 березня 2015 р.

Клікові спонсори

У мережі Інтернет нараховуються сотні сайтів для заробітку. Переважно це так звані клікові спонсори, або САР – системи активної реклами.
Їх суть полягає у тому, що рекламодавці через адміністрацію сайта зареєстрованим на проекті користувачам надсилають інформацію для ознайомлення, а за її перегляд останні отримують грошове винагородження.
При цьому зацікавленість рекламодавця у тому, що за короткий проміжок часу і відносно невеликі кошти можна ознайомити з чимось велику аудиторію з різних країн.
Користувачі ж отримують можливість підзаробити шляхом перегляду реклами. Звісно, плата невелика. Але враховуючи те, що в день  можна отримати чимало пропозицій (посилань із рекламою), то заробіток, якщо одночасно працювати на кількох сайтах, може бути немаленьким.
Крім того, на всіх (або на переважній більшості проектів) існує так звана реферальна система, коли ви залучаєте на проект інших користувачів, і вам йде якийсь відсоток від їхнього прибутку. При цьому ці кошти оплачуються не ними, а рекламодавцем, бо це закладено в комісію систему. Тобто ВАМ вигідно когось залучати, ВИ отримуєте процент від роботи, ЇМ вигідно отримувати кошти за роботу, ці кошти з них не знімаються, а основне навантаження йде на рекламодавця.

Якщо ВАС зацікавило це і хочете спробувати такий вид заробітку, запрошую в мою команду:
-  wmmail;
wmzona;
web-ip;
rubserf;
fastprom.

Немає коментарів:

Дописати коментар