пʼятницю, 10 квітня 2015 р.

Заробіток на google play та Windows Market

Безумовно, все більшої популярності набувають смартфони та планшети, насамперед ті, що побудовані на операційних системах Windows та Android (про продукцію Apple й операційну систему iOS не кажу, оскільки вона, по-перше, мало кому по кишені, й, по-друге, її користувачі менше цікавляться підробітком).
З метою залучення нових користувачів до використання певних програм і для виходу цих програм в «топ» творці програмного забезпечення можуть залучати володарів гаджетів до встановлення на останні цих програм. Це є, крім того, і рекламою своєї продукції. Оплата за таку дію коливається від 1 цента до кількох десятків центів.
Перед встановленням програми в Android бажано перевірити, чи не може ця програма бути шахрайською (знімати з пристрою кошти). Продукція в Windows Market ретельно перевіряється корпорацією Microsoft, так що таких проблем по ідеї бути не повинно.

Отримати плату за встановлення програм і з’ясувати, які програми необхідно встановити, можна на сайті wmmail.ru в розділі Задания → Прочее або Задания → Загрузка файлов

Немає коментарів:

Дописати коментар