пʼятниця, 3 квітня 2015 р.

Заробіток в соціальних мережах

Заробіток у соціальних мережах
З шаленою популярністю соціальних мереж все більшого інтересу набуває заробіток в них.
Оплачувати можуть:
-         реєстрацію в нових соціальних мережах (таким чином адміністрація набирає нових користувачів);
-         підписка на спільноти (нових користувачів набирає адміністрація групи);
-         реєстрація в іграх в соціальних мережах або через соціальні мережі;
-         уподобання (лайки) сторінок;
-         повторні публікації повідомлень собі на сторінку (репост);
-         додавання в друзі до користувачів;
-         розміщення реклами на своїй сторінці в соціальній мережі;
-         голосування в соціальних мережах або голосування на інших сайтах через соціальні мережі тощо.
Найбільш популярними соціальними мережами для виконання подібних типів завдань на сьогодні є: ВКонтакте, Одноклассники, Facebook, Мой мир@Mail.Ru, Twitter, Google+, Instagram.
Для виконання різного типу завдань рекомендую створити несправжню (фейкову) сторінку з метою особистої безпеки в мережі Інтернет, оскільки будь-яку інформацію, розміщену на сторінці, можуть використовувати в корисних цілях інші користувачі, шахраї.
Сторінку бажано наповнити чиїмись фотографіями – іншої людини, незнайомої вам (правда, тут теж є окремі юридичні нюанси, які, однак, нехтуються «всіма і вся», зокрема і адміністраціями соцмереж). Фотографії додаємо поступово, а не за один день. Крім того, заповнюємо іншу інформацію «про себе». Набираємо також друзів (а це зробити неважко, оскільки майже кожній соціальній мережі існує чимало груп, у яких користувачі прохають додати один одного в друзі).  
За допомогою яких сервісів можна заробити в соціальних мережах?
1. Спеціальні сервіси, орієнтовані на соціальні мережі. Вони здебільшого вимагають авторизації через соціальну мережу, а, отже, відбувається надання своїх даних адміністрації сервісу. Не виключено, що таким чином отримується доступ до вашої сторінки. Крім того, через обмеженість функцій – заробіток виключно на соціальних мережах – прибуток не може бути великим, оскільки завдань буде обмежена кількість. Такими сервісами, наприклад, є vktarget,  vkserfing, vkstorm та ін. Звісно, можете спробувати заробити в них, але я б не радив.
2. Сервіси, які спеціалізуються на різних видах заробітку в мережі Інтернет і не вимагають доступу до вашої персональної інформації. В них можна заробляти на перегляді сайтів, на виконанні різного виду завдань, зокрема й тих, що пов’язані із соціальними мережами.
Це, наприклад, такі сайти:
-    fastpromвыполнение заданий Социальные сети

Немає коментарів:

Дописати коментар