понеділок, 11 травня 2015 р.

Про старі та нові сайти для заробітку

Чим більше сайтів для заробітку буде вами охоплено, тим більший прибуток будете отримувати. Звісно, кожен сайт вимагає і уваги.
На одних сайтах прибуток за одні й ті ж дії більший, на інших – менший. Тому постає потреба у фільтуванні таких сайтів, вибору кращих. Більшість користувачів працюють там, де вища оплата. Там же доцільно й розвивати свою реферальну систему.
На сайтах, де мало реклами і хороших завдань, швидко перестають працювати користувачі.
Необхідно зважати й на репутацію сайтів: чи справно платять, із чим пов’язані ймовірні затримки з виплатами, чи правомірно виписують «бани» тощо. Про репутацію можна дізнатися, наприклад, в адвізорі або в сервісі WOT.
Нові проекти цікаві тим, що одним з перших можна набрати рефералів, а вони набиратимуть своїх. Набір буде відносно легким, оскільки готових до заробітку користувачів, які мають досвід роботи на подібних сайтах, чимало.
Проте тут є ризики: багато з нових проектів не «проживають» і одного року. Частина проектів створюється шахраями: при наборі певної суми в системі  вони просто забирають всі гроші й покидають проект. Гроші, вкладені в покупку чи в залучення рефералів через завдання на інших сайтах, просто стають «викинуті на вітер».
Недоліком перевірених і популярних сайтів є те, що в них йде шалена конкуренція на нових користувачів, які є, але їх не так багато, як в нових проектах. Але при цьому в них є перевага: стабільні виплати і пристойне реноме.
Хочеш заробити? Реєструйся:  
-  wmmail;
wmzona;
web-ip;
rubserf;


Немає коментарів:

Дописати коментар