субота, 2 травня 2015 р.

Рефбек від реферера

На сайтах для заробітку коштів у мережі Інтернет, як уже писалось раніше, є реферальна система. Рефереру вигідно мати своїх рефералів, оскільки йому від їхньої активності (виконання завдань, читання листів, серфінгу, замовлення реклами, ігр – майже всього, що пов’язано з фінансами) йде прибуток.
Однак зароблене рефералом рефереру може частково (а іноді навіть до 80 %) повертатися у вигляді бонусів – рефбек. При цьому необхідно враховувати й таке:
-         реферер не зобов’язаний створювати бонуси: хоче повертає рефбек, хоче – не повертає (і таких реферерів багато);
-         на одних сайтах для заробітку рефбек установлює  сам реферер, на других – рефбек автоматичний, переважно встановлюється системою і коливається залежно від рейтингу і активності самого реферала, на третіх – комбінований: встановлюється реферером і доповнюється системою.
Гарним тоном вважається, якщо реферер встановляє рефбек для своїх рефералів. І чим більше в нього рефералів, тим більшим є дохід, отже, більше бонусів може створити.
Бонуси можуть платитися як за всі види діяльності (фіксований бонус), так і за окремий вид діяльності (кожен бонус встановлюється вручну: за серфінг, австосерфінг, виконання певної кількості завдань (наприклад, за кожні 100 завдань, чи за певну кількість, чи за заробіток на завданнях певної суми), читання листів тощо).
Загалом – чим більше працюєте, тим більше отримуєте й рефбеків.
Приєднуйтесь до моєї команди на одному з сайтів для заробітку й гарантовано отримуйте рефбек до 80 % від вашого прибутку мені:
-  wmmail;
- wmzona;
- web-ip;
- rubserf;

Немає коментарів:

Дописати коментар